Semi Rengse 1,56 Lensa Tunggal Visi Bodas Palapis AR

Semi Finished 1.56 White Single Vision Lenses AR Coating

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

Semi Rengse1.56 Whtie Tunggal Visi Lénsa AR Palapis Bahan NK55

Indéks Monomer Warna Diaméterna
1,56 NK55 Bodas 70 / 75mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
38 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR
Semif lens1

Naon pentingna lensa semi-réngsé anu hadé pikeun produksi RX? ..
a. Laju mumpuni tinggi dina akurasi kakuatan sareng stabilitas
b. Tingkat mumpuni tinggi dina kualitas kosmétik
c. Fitur optik tinggi
d. Pangaruh tinting anu saé sareng hasil palapis keras / AR
e. Éling kapasitas produksi maksimum
f. Pangiriman waktos
Henteu ngan ukur kualitas deet, lénsa semi-bérés langkung fokus kana kualitas internal, sapertos parameter anu pas sareng stabil, khususna pikeun bentuk bébas anu populér

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali