Spin Photo1.61 Photochromic Gray cr39 Tunggal Visi Lénsa Palapis AR

Spin Photo1.61 Photochromic Gray cr39 Single Vision Lenses AR Coating

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: 1.61
Warna Lénsa: Photogray
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: MR-8
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

1,56 Lensa Photochromic Gray Single Visi AR Palapis Bahan NK55

Indéks Monomer Photochromic Diaméterna
1.61 MR-8 Abu 65 / 70mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
33 1.34 0,97 HC, palapis HMC / AR

Lensa photochromic, sering disebut transisi atanapi réakolol, janten poék kacamata hideung nalika kakeunaan sinar panonpoé, atanapi ultraviolét U / V, sareng balik deui ka kaayaan anu jelas nalika di jero rohangan, jauh tina lampu U / V.

Lensa photochromic didamel tina seueur bahan lénsa kalebet palastik, gelas atanapi polikarbonat. Éta ilaharna dianggo salaku kacamata hideung anu gampang dialihkeun tina lénsa anu jelas di jero rohangan, janten warna jero kacamata nalika di luar, sareng sabalikna.

Photogray1

1. Laju gancang ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.

2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.

3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.

4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali