1,56 Lensa Visi Tunggal Aspherical Cr39 AR Palapis Bahan NK55

1.56 Aspherical Cr39 Single Vision Lenses AR Coating NK55 Material

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: résin, CR39
Palapis: UC, HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1,56 Lensa Visi Tunggal Aspherical Cr39 AR Palapis Bahan NK55

Pangaruh Visual Diaméterna (mm) Palapis Rentang Kakuatan
Visi Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Maju 70/12 + 2mm UC, HC, HMC Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.50
Photochromic 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Fitur
Bahan anu paling umum sayogi pikeun dipaké dina lénsa anu biasana gelas sareng résin heuras disebat CR-39. Kalayan paningkatan téknologi anu teras-terasan, aya deui syarat lénsa CR39 (optik / plastik) tibatan lensa kaca. Kami produsén lénsa optik, sareng dina lensa ieu, 1,56 lénsa indéks mangrupikeun lénsa anu paling populér di sakumna dunya. Salajengna, lénsa kalayan 1,56 indéks dianggap lénsa anu paling efektif dina pasar dunya. 

SV02

Kandel:Dina resép anu sami, 1,56 lénsa indéks langkung ipis tibatan 1,499 lénsa. sabab kanaékan diopters, bédana bakal langkung ageung. Istilah sanésna, bahan indéks luhur diklasifikasikeun ku angka. Deui, indéks anu langkung luhur, lénsa anu ipis sareng langkung énténg.

Beurat: Kusabab kandelna, jelas yén 1,56 lénsa langkung torek tibatan 1,499 lénsa dina diopters anu sami.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali