1,67 MR-7 lénsa luhur HMC AR lensa Aspheric optik

1.67 MR-7 high index HMC AR optical Aspheric lens

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks: 1.67
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: MR-7
Palapis: Palapis AR


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1,67 MR7 ASP lensa optik visi tunggal HMC

Indéks Monomer Nilai Abbe Gravitasi husus
1,67 MR-7 33 1.34
Pangiriman Diameter Palapis Kisaran kakuatan
> 97% 65 / 70mm Palapis AR 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Beurat enteng sareng kandel ipisna, dugi ka 50% langkung ipis sareng 35% langkung enteng tibatan lensa anu sanés
2. Dina rentang tambah, lénsa aspheris dugi ka 20% langkung énténg sareng langkung ipis tibatan lénsa bola
3. Desain permukaan Aspheric pikeun kualitas visual anu luar biasa
4. Lengkep payuneun anu rata tibatan lénsa non-aspherik atanapi non-atorik
5. Soca kirang digedékeun dibanding lénsa tradisional
6. Résistansi tinggi pikeun ngarusak (cocog pisan pikeun olahraga sareng tongtonan barudak)
7. Perlindungan pinuh ngalawan sinar UV

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical
Lensa kaca mata aspheric ngamungkinkeun visi langkung garing tibatan lensa buleud standar, seuseueurna nalika ningali ka arah anu sanés sapertos pusat optik lensa.
Henteu aya hubunganana sareng kualitas optik, aranjeunna tiasa masihan lénsa anu ipis, sareng ogé distorsi panon anu ningali kirang sapertos anu katingali ku jalma sanés, ngahasilkeun penampilan éstétis anu langkung saé.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1
Spin Photo1.67 Photochromic Gray MR-7 Single Vision Lenses AR Coating2

UV400
--- Téknologi UV + 400cut nyaring teu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.

--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).

--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali