Visi Multifokus 1.499 CR39 Lensa K progresif Kanggo Maca Kacamata

Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks CR39 1.499
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Progresif
Koridor: 14 + 2mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: résin
Palapis: UC, HC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket Batin: amplop; Luar: Karton; standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

Multifokal Visi Semi Rengse 1.499 CR39 Lensa K progresif 

Indéks réfraktif Panjang Koridor Palapis Nilai Abbe
1,499 14 + 2mm UC, HC 57
Gravitasi husus Pangiriman Monomer Rentang Kakuatan
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.00
Photochromic Gray 1.56 Cr39 Progressive short corridor eyeglass Lenses HMC

Fitur CR39

1). Résistansi dampak pangluhurna diantara lénsa indéks sanés.

2). Anu paling gampang warna tibatan lensa indéks anu sanés, sapertos 1,56, 1.61, 1.67, 1.74 sareng 1.59 pc.

3). Transmitansi pangluhurna dibandingkeun sareng lénsa indéks tengah sareng lénsa indéks tinggi.

4). Nilai ABBE pangluhurna (57) nyayogikeun pangalaman visual anu paling raoseun tibatan lensa indéks anu sanés.

5). Produk lénsa anu paling dipercaya sareng konsisten sacara fisik sareng optik.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Semif lens1

"Naon pentingna lensa semi-réngsé anu hadé pikeun produksi RX? ..
a. Laju mumpuni tinggi dina akurasi kakuatan sareng stabilitas
b. Tingkat mumpuni tinggi dina kualitas kosmétik
c. Fitur optik tinggi
d. Pangaruh tinting anu saé sareng hasil palapis keras / AR
e. Éling kapasitas produksi maksimum
f. Pangiriman waktos
Henteu ngan ukur kualitas deet, lénsa semi-bérés langkung fokus kana kualitas internal, sapertos parameter anu pas sareng stabil, khususna pikeun bentuk bébas anu populér "

Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses1
Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali