Produksi UV420 1.56 Lampu motong biru diblokir palapis lensa optik AR.

UV420 prodection 1.56 Blue cut light blocked optical lens AR coating.

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Blue Cut
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: résin, CR39
Palapis: UC, HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

Produksi UV420 1.56 Lampu motong biru diblokir palapis lensa optik AR.

Indéks Monomer Nilai UV Diaméterna
1,56 NK55 UV420 65 / 70mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
42 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR

Pangaruh Visual Diaméterna (mm) Palapis Rentang Kakuatan
Visi Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.50
Maju 70/12 + 2mm UC, HC, HMC
Photochromic 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Fitur.
Lénsa UV420-cut.
--- Téknologi UV + 420cut nyaring teu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.
--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).
--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.

Blue cut1
SV002

Kaunggulan lénsa cut biru.

1. Lénsa cut biru tiasa ngahalangan sadaya jinis pakakas éléktronik, dipajang LED gelombang-gelombang cahaya biru tinggi énergi dipancarkeun pikeun ngagampangkeun panon anu disababkeun ku lampu biru sareng gejala teu ngarareunah anu sanés.

2. Lénsa cut biru tiasa ngirangan pangaruh cahaya biru dina sékrési melatonin wengi-wengi, dugi ka sababaraha tingkat Pikeun ningkatkeun bobo.

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1
Blue-cut1

Ngagem Komputer Blue cut Lensa Kacamata.

Lensa kacamata resép Blue-cut panganyarna ngabantuan ampir ngaleungitkeun sinar Blue tina alat digital, nawiskeun rélaxasi anu hadé pikeun panon. Kacamata pikeun lalaki sareng awéwé sok tetep janten unsur anu saé ti saprak mimiti, sareng téknologi Blue-cut panganyarna dina kacamata resép parantos ngajantenkeun éndah pisan tetep diamankeun tina lampu anu ngabahayakeun sapertos kitu. Janten, jaga panon anjeun sabab dunya ngan saukur tempat anu poek tanpa barang-barang berharga ieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali