1.56 PhotoGray Tunggal Visi Lénsa anti biru lampu AR Palapis Bahan NK55

1.56 PhotoGray Single Vision Lenses anti blue light AR Coating NK55 Material

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Photogray
Pangaruh Visi: Blue Cut
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

1.56 PhotoGray Tunggal Visi Lénsa anti biru lampu AR Palapis Bahan NK55

Indéks Monomer Photochromic Nilai UV
1,56 NK55 Abu / Coklat UV420
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
42 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR

Pangaruh Visual Diaméterna (mm) Palapis Rentang Kakuatan
Photogray Bifocal 70/28 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Photogray kutang 70/12 + 2mm Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.50
Photogray Visi Tunggal 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Kinerja Warna Pinunjul ..
1. Laju gancang ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.
2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.
3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.
4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Photogray1

Kaunggulan lénsa cut biru.
B lensa Cut Biru nyaéta pikeun meungpeung sareng ngajaga panon anjeun tina kakeunaan cahaya biru anu énergi tinggi. Lénsa cut biru sacara efektif meungpeuk 100% UV sareng 40% cahaya biru, ngirangan kajadian retinopati sareng nyayogikeun kinerja visual sareng panangtayungan panon, anu ngamungkinkeun para anu ngaraosan manpaat tambihan tina visi anu langkung jelas sareng langkung seukeut, tanpa ngarobih atanapi ngaganggu persépsi warna.

blue benifit.webp1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali