Photochromic Grey 1.56 Cr39 Koridor pondok koridor kaca mata Lensa HMC

Photochromic Gray 1.56 Cr39 Progressive short corridor eyeglass Lenses HMC

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Photogray / Brown
Pangaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

Photochromic Grey 1.56 Cr39 Koridor pondok koridor kaca mata Lensa HMC

Indéks Panjang Koridor Photochromic Diaméterna
1,56 12 + 2mm Abu / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
42 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens1

Kauntungannana Lénsa Kamajuan.
--- Kalayan lensa progresif, anjeun moal kedah gaduh langkung ti hiji sapasang kacamata sareng anjeun. Anjeun teu kedah gentos antara bacaan sareng kacamata biasa.
--- Visi sareng progresip tiasa sigana alami. Upami anjeun ngalih tina ningali anu caket kana anu jauh, anjeun moal nampi "" luncat "" sapertos anu dilakukeun ku bifokal atanapi trifokal. Janten upami anjeun nyetir, anjeun tiasa ningali dasbor anjeun, di jalan, atanapi dina tanda di kajauhan ku transisi anu lancar.
--- Éta katingalina sapertos kacamata biasa. Dina hiji panilitian, jalma anu ngagem bifokal tradisional dibéré lensa progresif pikeun nyobaan. Panulis panilitian nyarios yén paling seueur ngadamel saklar pikeun saé.

Kinerja Warna Pinunjul ..

1. Laju gancang ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.

2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.

3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.

4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Photogray1
Coating1

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali