1,56 Photochromic Gray Single Visi Lénsa AR Palapis

1.56 Photochromic Gray Single Vision Lenses AR Coating

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Photogray / Brown
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

1,56 Lensa Photochromic Gray Single Visi AR Palapis Bahan NK55

Indéks Monomer Photochromic Diaméterna
1,56 NK55 Abu / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
38 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR

Pangaruh Visual Diaméterna (mm) Palapis Rentang Kakuatan
Photogray Bifocal 70/28 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Photogray kutang 70/12 + 2mm Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.50
Photogray Visi Tunggal 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Photogray1

1. Laju gancang ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.

2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.

3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.

4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali