1,59 Lensa Kacamata HMC Polikarbonat

1.59 HMC Polycarbonate Eyeglass Lenses

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: 1.591
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: Polikarbonat
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1,59 Lensa Kacamata HMC Polikarbonat

Indéks Produksi Diameter Warna
1,59 Lénsa polikarbonat 65 / 70mm Jelas
Nilai Abbe Gravitasi husus Palapis Kisaran kakuatan
33 1.20 HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -15,00 CYL: 0,00 ~ -6,00
1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses1

Kaunggulan tina lensa PC.

1. Blokkeun sinar UV anu ngabahayakeun sareng sinar matahari.

Lensa polikarbonat ogé tiasa ngahalangan langkung ti 99% sinar UV, ngajagi panon barudak tina sinar panonpoé anu ngabahayakeun.

2. Kandel ipis, enteng, beban enteh kana sasak irung murangkalih Polikarbonat 1,59 lénsa indéks mangrupikeun bahan ipis sareng ringan, éta tahan pisan kana pangaruh.

3. Cocog sareng sadaya jinis pigura, khususna pigura anu teu aya wates sareng satengah rimless

Aman lénsa PC.
Nalika kaamanan panon janten perhatian, lénsa polycarbonate biasana mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun kacamata anjeun.
Duanana lensa polikarbonat sareng Trivex langkung ipis sareng langkung hampang tibatan lensa plastik biasa. Éta ogé nawiskeun panangtayungan 100 persén tina sinar UV anu ngabahayakeun panonpoé sareng dugi ka 10 kali langkung tahan dampak tibatan lensa plastik atanapi gelas.
Kombinasi ieu kanyamanan ringan, perlindungan UV sareng résistansi dampak ogé ngajantenkeun lénsa ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun gelas barudak.

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses2

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali