Taros Kami

Zhenjiang Kingway Optical Co., Ltd.

Alamat

Jalan No.2, Jalan Wanbao Anyar, Taman Industri Fenghuang, Kota Yanling, Kota Danyang, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

13806107992, 13862073012
0086- (0) 511-86229783

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami