Semi bérés 1,56 Cr39 Progressive Photochromic Gray eyeglass Lensa HMC

Semi finished 1.56 Cr39 Progressive  Photochromic Gray  eyeglass Lenses HMC

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Photogray / Brown
Pangaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC
Diaméterna: 70 / 75mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

Semi bérés 1,56 Cr39 Progressive Photochromic Gray eyeglass Lensa HMC

Indéks Panjang Koridor Photochromic NAMBAHKEUN
1,56 12 + 2mm Abu / Coklat +1.00 ka +3.50 dina Léngkah 0.25D
Abbe Gravitasi husus Diaméterna Palapis
38 1.27 70 / 75mm HC, palapis HMC / AR
Semif lens1

Naon pentingna lensa semi-réngsé anu hadé pikeun produksi RX? ..
a. Laju mumpuni tinggi dina akurasi kakuatan sareng stabilitas
b. Tingkat mumpuni tinggi dina kualitas kosmétik
c. Fitur optik tinggi
d. Pangaruh tinting anu saé sareng hasil palapis keras / AR
e. Éling kapasitas produksi maksimum
f. Pangiriman waktos
Henteu ngan ukur kualitas deet, lénsa semi-bérés langkung fokus kana kualitas internal, sapertos parameter anu pas sareng stabil, khususna pikeun bentuk bébas anu populér

Kauntungannana Lénsa Kamajuan.
- Kalayan lensa progresif, anjeun moal kedah gaduh langkung ti hiji sapasang kacamata sareng anjeun. Anjeun teu kedah gentos antara bacaan sareng kacamata biasa.

--Visi kalayan progresif tiasa sigana alami. Upami anjeun ngalih tina ningali anu caket kana anu jauh, anjeun moal nampi "" luncat "" sapertos anu dilakukeun ku bifokal atanapi trifokal. Janten upami anjeun nyetir, anjeun tiasa ningali dasbor anjeun, di jalan, atanapi dina tanda di kajauhan ku transisi anu lancar.

--- Éta katingalina sapertos kacamata biasa. Dina hiji panilitian, jalma anu ngagem bifokal tradisional dibéré lensa progresif pikeun nyobaan. Panulis panilitian nyarios yén paling seueur ngadamel saklar pikeun saé.

SF Progressive02
Photogray1

Kinerja Warna Pinunjul ..

1. Kacepetan gancang tina ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.

2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.

3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.

4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali