Semi Rengse 1.499 Lénsa Indéks Lensa Kacamata Top Top 28 Segmen

Semi Finished 1.499 Index Lenses Round Top  Eyeglass Lenses 28 Segment

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: CR39 1.499
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Top Top
Koridor: D28mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: CR39
Palapis: UC, HC, HMC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket Batin: amplop; Luar: Karton; standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

Semi Rengse 1.499 Lénsa Indéks Lensa Kacamata Top Top 28 Segmen 

Indéks réfraktif Panjang Koridor Palapis Nilai Abbe
1,499 D28mm UC, HC, HMC  57
Gravitasi husus Pangiriman Monomer Rentang Kakuatan
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.00
Semi Finished 1.499 Index Lenses Round Top  Eyeglass Lenses 28 Segment

Kauntungan Lensa Top Top.

Anu nganggo tiasa ningali hal-hal anu caket ku bentuk buleud sareng ningali jarakna ku sesa lensa.

Anu nganggo henteu kedah ngarobih dua kacamata anu béda nalika duanana maca buku sareng ningali TV.

Anu ngagem tiasa ngajaga sikep anu sami nalika aranjeunna katingali caketna atanapi hal anu jauh.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Semif lens1

"Naon pentingna lensa semi-réngsé anu hadé pikeun produksi RX? ..
a. Laju mumpuni tinggi dina akurasi kakuatan sareng stabilitas
b. Tingkat mumpuni tinggi dina kualitas kosmétik
c. Fitur optik tinggi
d. Pangaruh tinting anu saé sareng hasil palapis keras / AR
e. Éling kapasitas produksi maksimum
f. Pangiriman waktos
Henteu ngan ukur kualitas deet, lénsa semi-bérés langkung fokus kana kualitas internal, sapertos parameter anu pas sareng stabil, khususna pikeun bentuk bébas anu populér "


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali