Anti Blue Light 1.61 MR-8 lénsa optik visi tunggal HMC

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks: 1.61
Warna Lénsa: Blue Cut, UV420
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: MR-8
Palapis: HC, HMC, SHMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

Anti Blue Light 1.61 MR-8 lénsa optik visi tunggal HMC

Indéks  Diaméterna Palapis Nilai UV
1.61 MR-8 HC , HMC, SHMC UV420
Monomer Pangiriman Nilai Abbe  Kisaran kakuatan
MR-8 0,97 42 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur.
1. Indéks lénsa 1.61 langkung ipis tibatan lénsa Indéks 1.499,1.56. Dibandingkeun sareng Index 1.67 sareng 1.74, 1.61 lénsa gaduh nilai abbe langkung luhur sareng langkung tintability.
2. Bahan MR-8 diimpor ti Koréa, ngagaduhan kinerja anu langkung saé. Éta tiasa minuhan standar FDA, lulus tés spere ragrag, janten 1.61 lénsa gaduh résistansi igher kana goresan sareng pangaruh.
3. Lénsa indéks tinggi langkung ipis kusabab kamampuanna ngagulung lampu. Nalika aranjeunna ngabengkokkeun langkung lampu tibatan hiji lensa biasa aranjeunna tiasa didamel langkung ipis tapi nawiskeun kakuatan resép anu sami.

Lénsa UV420-cut.

--- Téknologi UV + 420cut nyaring teu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.

--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).

--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.

Blue cut1
SV002

Kaunggulan lénsa cut biru.

1. Lénsa cut biru tiasa ngahalangan sadaya jinis pakakas éléktronik, dipajang LED gelombang-gelombang cahaya biru tinggi énergi dipancarkeun pikeun ngagampangkeun panon anu disababkeun ku lampu biru sareng gejala teu ngarareunah anu sanés.

2. Lénsa cut biru tiasa ngirangan pangaruh cahaya biru dina sékrési melatonin wengi-wengi, dugi ka sababaraha tingkat Pikeun ningkatkeun bobo.

Desain Aspherical.
Lensa kaca mata aspheric ngamungkinkeun visi langkung garing tibatan lensa buleud standar, seuseueurna nalika ningali ka arah anu sanés sapertos pusat optik lensa.
Henteu aya hubunganana sareng kualitas optik, aranjeunna tiasa masihan lénsa anu ipis, sareng ogé distorsi panon anu ningali kirang sapertos anu katingali ku jalma sanés, ngahasilkeun penampilan éstétis anu langkung saé.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC
Coating1

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali