1,59 HMC Polycarbonate Blue Cut Kacamata Lensa

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah Modél: 1.591
Warna Lénsa: Blue Cut UV420
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: Polikarbonat
Palapis: HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1,59 HMC Polycarbonate Blue Cut Kacamata Lensa

Indéks Produksi Diameter Nilai UV
1,59 Lénsa polikarbonat 65 / 70mm UV420
Nilai Abbe Gravitasi husus Palapis Kisaran kakuatan
33 1.20 HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -15,00 CYL: 0,00 ~ -6,00

Lénsa UV420-cut.

---- Téknologi UV + 420caring nyaring henteu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.

--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).

--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.

Blue-cut1
1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses1

Kaunggulan tina lensa PC.

1. Blokkeun sinar UV anu ngabahayakeun sareng sinar matahari

Lensa polikarbonat ogé tiasa ngahalangan langkung ti 99% sinar UV, ngajagi panon barudak tina sinar panonpoé anu ngabahayakeun.

2. Kandel ipis, enteng, beban enteh kana sasak irung murangkalih Polikarbonat 1,59 lénsa indéks mangrupikeun bahan ipis sareng ringan, éta tahan pisan kana pangaruh.

3. Cocog sareng sadaya jinis pigura, khususna pigura anu teu aya wates sareng satengah rimless

Aman lénsa PC.

Nalika kaamanan panon janten perhatian, lénsa polycarbonate biasana mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun kacamata anjeun.

Duanana lensa polikarbonat sareng Trivex langkung ipis sareng langkung hampang tibatan lensa plastik biasa. Éta ogé nawiskeun panangtayungan 100 persén tina sinar UV anu ngabahayakeun panonpoé sareng dugi ka 10 kali langkung tahan dampak tibatan lensa plastik atanapi gelas.

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses2

Kombinasi ieu kanyamanan ringan, perlindungan UV sareng résistansi dampak ogé ngajantenkeun lénsa ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun gelas barudak.

Coating1

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali