1.61 Optik Cr39 Tunggal Visi Lénsa MR-8 Monomer ASP UV400 HMC Palapis

1.61 Optical Cr39 Single Vision Lenses MR-8 Monomer ASP UV400 HMC Coating

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks: 1.61
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: MR-8
Palapis: UC, HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1.61 MR-8 hiji visi lénsa optik HMC

Indéks Monomer Nilai Abbe Gravitasi husus
1.61 MR-8 33 1.34
Pangiriman Diameter Palapis Kisaran kakuatan
> 97% 65 / 70mm HMC 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Indéks lénsa 1.61 langkung ipis tibatan lénsa Indéks 1.499,1.56. Dibandingkeun sareng Index 1.67 sareng 1.74, 1.61 lénsa gaduh nilai abbe langkung luhur sareng langkung tintability.
2. Bahan MR-8 diimpor ti Koréa, ngagaduhan kinerja anu langkung saé. Éta tiasa minuhan standar FDA, lulus tés spere ragrag, janten 1.61 lénsa gaduh résistansi igher kana goresan sareng pangaruh.
3. Lénsa indéks tinggi langkung ipis kusabab kamampuanna ngagulung lampu. Nalika aranjeunna ngabengkokkeun langkung lampu tibatan hiji lensa biasa aranjeunna tiasa didamel langkung ipis tapi nawiskeun kakuatan resép anu sami.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical
Lensa kaca mata aspheric ngamungkinkeun visi langkung garing tibatan lensa buleud standar, seuseueurna nalika ningali ka arah anu sanés sapertos pusat optik lensa.
Henteu aya hubunganana sareng kualitas optik, aranjeunna tiasa masihan lénsa anu ipis, sareng ogé distorsi panon anu ningali kirang sapertos anu katingali ku jalma sanés, ngahasilkeun penampilan éstétis anu langkung saé.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1
Spin Photo1.67 Photochromic Gray MR-7 Single Vision Lenses AR Coating2

UV400
--- Téknologi UV + 400cut nyaring teu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.

--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).

--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali