CR39 1.499 Bodas Tunggal visi lensa optik UC

CR39 1.499  White Single vision optical lenses UC

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: CR39 1.499
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: résin, CR39
Palapis: UC, HC, HMC


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket Batin: amplop; Luar: karton; standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

CR39 1.499 Bodas Tunggal visi lensa optik UC

Pangaruh Visual Diaméterna (mm) Palapis Rentang Kakuatan
Visi Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC  SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Maju 70/12 + 2mm UC, HC, HMC Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.50

Fitur
1. Résistansi épék: 1.74 lénsa indéks tinggi minuhan standar FDA, tiasa lulus tés spere ragrag, gaduh résistansi langkung luhur pikeun goresan sareng pangaruh.
2. Desain: Éta ngadeukeutan kurva basa datar, tiasa nawiskeun ka jalma kanyamanan visual anu endah sareng daya tarik éstétika.
3. Perlindungan UV: 1.74 lénsa visi tunggal gaduh panyalindungan UV400, éta hartosna panyalindungan pinuh ngalawan sinar UV, kalebet UVA sareng UVB, ngajagi panon anjeun unggal waktos sareng dimana-mana.
4. bentuk Aspherical: lensa Aspherical langkung ipis sareng langkung hampang tibatan lensa bola, ngareureuhkeun kacapean visual anu disababkeun ku penindasan sacara efektif. Salaku tambahan, aranjeunna ogé tiasa ngirangan panyimpangan sareng distorsi, masihan pangaruh visual pikeun jalma anu langkung raoseun.

CR39 1.499  White Single vision optical lenses UC1

Fitur CR39:

1). Résistansi dampak pangluhurna diantara lénsa indéks sanés.
2). Anu paling gampang warna tibatan lensa indéks anu sanés, sapertos 1,56, 1.61, 1.67, 1.74 sareng 1.59 pc.
3). Transmitansi pangluhurna dibandingkeun sareng lénsa indéks tengah sareng lénsa indéks tinggi.
4). Nilai ABBE pangluhurna (57) nyayogikeun pangalaman visual anu paling raoseun tibatan lensa indéks anu sanés.
5). Produk lénsa anu paling dipercaya sareng konsisten sacara fisik sareng optik.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali