Indéks Tinggi 1.74 Palapis Super Hidropobik Tunggal Visi Ultra Ipis

High Index 1.74 Super Hydrophobic Coating Single Vision Ultra Thin

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks: 1.74 ASP UV400
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Diaméterna: 65/70/75mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: MR-174
Palapis: Super hidrogérobik


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 1000prs, Kanggo dirundingkeun

Super Hydrophobic 1.74 Indéks Lensa optik Lénsa

Indéks Monomer Nilai Abbe Gravitasi husus
1.74 MR-174 34 1.34
Pangiriman Diameter Palapis Kisaran kakuatan
> 97% 65/70/75mm Super hidrogérobik SPH: -20.00 ~ +10.00, CYL: 0.00 ~ -6.00

Fitur
1. Résistansi épék: 1.74 lénsa indéks tinggi minuhan standar FDA, tiasa lulus tés spere ragrag, gaduh résistansi langkung luhur pikeun goresan sareng pangaruh.
2. Desain: Éta ngadeukeutan kurva basa datar, tiasa nawiskeun ka jalma kanyamanan visual anu endah sareng daya tarik éstétika.
3. Perlindungan UV: 1.74 lénsa visi tunggal gaduh panyalindungan UV400, éta hartosna panyalindungan pinuh ngalawan sinar UV, kalebet UVA sareng UVB, ngajagi panon anjeun unggal waktos sareng dimana-mana.
4. bentuk Aspherical: lensa Aspherical langkung ipis sareng langkung hampang tibatan lensa bola, ngareureuhkeun kacapean visual anu disababkeun ku penindasan sacara efektif. Salaku tambahan, aranjeunna ogé tiasa ngirangan panyimpangan sareng distorsi, masihan pangaruh visual pikeun jalma anu langkung raoseun.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical
Lensa kaca mata aspheric ngamungkinkeun visi langkung garing tibatan lensa buleud standar, seuseueurna nalika ningali ka arah anu sanés sapertos pusat optik lensa.
Henteu aya hubunganana sareng kualitas optik, aranjeunna tiasa masihan lénsa anu ipis, sareng ogé distorsi panon anu ningali kirang sapertos anu katingali ku jalma sanés, ngahasilkeun penampilan éstétis anu langkung saé.

Palapis AR
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan.
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun.
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Coating1
Spin Photo1.67 Photochromic Gray MR-7 Single Vision Lenses AR Coating2

UV400
--- Téknologi UV + 400cut nyaring teu ngan ukur UVA & UVB, tapi ogé énergi tinggi anu tiasa ditingali (lampu HEV) tina 400nm-420nm.

--- Reasearch pangénggalna nunjukkeun yén ngahalangan sinar UV sareng HEV penting pisan pikeun mayungan panon ngalawan katarak sareng degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD).

--- Kami masih kakeunaan 60% sinar Ultraviolet dina dinten mendung sareng 20% ​​-30% dina dinten hujan. Oue lénsa cut bulao tiasa masihan panangtayungan dina sagala cuaca.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali