Semi réngsé 1.56 Photochromic Gray Single Visi Lenses AR palapis

Semi réngsé 1.56 Photochromic Gray Single Visi Lenses AR palapis

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: 1.56
Warna lénsa: Photogray / Coklat
Pangaruh Visi: Visi Tunggal
Ngaran Brand: kingway
Sertipikat: CE/ISO
Bahan lénsa: NK55
Lapisan: HC, HMC


Rincian produk

Tag produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit pasangan
Ukuran pakét tunggal UKURAN 50 X 45 X 45 cm
beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jinis pakét kantong jero, kaluar karton, standar ékspor atawa kana desain Anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dinten
Kuantitas (Pasangan) > 3000prs, Pikeun dirundingkeun

Semi Rengse Bodas 1.56 koridor pondok kutang 12 + 2mm lénsa optik

Indéks Monomer Photochromic diaméterna
1.56 NK55 Héjo / Coklat 70/75mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
38 1.20 0.97 HC, HMC / palapis AR
lénsa semif1

Naon pentingna lensa semi-rengse anu saé pikeun produksi RX?
a.Laju mumpuni tinggi dina akurasi kakuatan jeung stabilitas
b.Laju mumpuni luhur dina kualitas kosmétik
c.fitur optik tinggi
d.épék tinting alus tur hard-coating / hasil palapis AR
e.Ngawujudkeun kapasitas produksi maksimum
f.Pangiriman tepat waktu
Henteu ngan ukur kualitas deet, lénsa semi-réngsé langkung fokus kana kualitas internal, sapertos parameter anu akurat sareng stabil, khususna pikeun bentuk bébas populér.

1. Laju gancang ngarobah, ti bodas ka poék jeung sabalikna.

2. Sampurna jelas jero rohangan jeung peuting, adapting spontaneously ka varying kondisi cahaya.

3. Warna pisan jero sanggeus robah, warna deepest bisa nepi ka 75 ~ 85%.

4. Alus konsistensi warna saméméh jeung sanggeus robah.

Photogray1
Palapis1

Palapis AR
--HC (palapis teuas): Pikeun nangtayungan lenses uncoated ti lalawanan scratch
--HMC (hard multi coated/AR coating): Pikeun ngajaga lénsa éféktif tina pantulan, ningkatkeun fungsi jeung amal visi Anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Pikeun nyieun lénsa waterproof, antistatic, anti dieunakeun sarta lalawanan minyak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali