Indéks tinggi 1.61,1.67 progresif koridor pondok 12 + 2mm lénsa optik

High index 1.61,1.67 progressive  shorter corridor 12+2mm optical lens

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Indéks 1.61 / 1.67
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: résin
Palapis: HC, HMC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket Batin: amplop; Luar: Karton; standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1.61 / 1,67 koréksi langkung pondok koridor 12 + 2mm lénsa optik

Indéks réfraktif Panjang Koridor Palapis Nilai Abbe
1.61 / 1.67 9 + 4mm HC, HMC  42
Gravitasi husus Pangiriman Monomer Rentang Kakuatan
1.15 > 97% NK55 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambahkeun: + 1.00 ~ + 3.00
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens1

Fitur.
Kauntungannana Lénsa Kamajuan.
- Kalayan lensa progresif, anjeun moal kedah gaduh langkung ti hiji sapasang kacamata sareng anjeun. Anjeun teu kedah gentos antara bacaan sareng kacamata biasa.
--Visi kalayan progresif tiasa sigana alami. Upami anjeun ngalih tina ningali anu caket kana anu jauh, anjeun moal nampi "" luncat "" sapertos anu dilakukeun ku bifokal atanapi trifokal. Janten upami anjeun nyetir, anjeun tiasa ningali dasbor anjeun, di jalan, atanapi dina tanda di kajauhan ku transisi anu lancar.
--- Éta katingalina sapertos kacamata biasa. Dina hiji panilitian, jalma anu ngagem bifokal tradisional dibéré lensa progresif pikeun nyobaan. Panulis panilitian nyarios yén paling seueur ngadamel saklar pikeun saé.

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali