Tentang Kami

Zhenjiang Kingway Optical Co., Ltd.

Kami percanten kualitas sareng kualitas jasa tiasa ningkatkeun nilai produk urang.

Zhenjiang Kingway Optical Company mangrupikeun lénsa optik profesional sareng ngadamel pigura, anu didirikeun taun 2011 taun di china. Perusahaan ieu parantos nyatujuan standar ISO9001: 2000 sareng sertifikasi anu kadaptar. Kalayan taun pangalaman sareng usaha, urang ayeuna ngaraosan reputasi di pasar domestik sareng internasional.

Zhenjiang Kingway Optical Company spéklarisasi dina pembuatan lénsa CR39,1.56,1.61index, lénsa indeks tinggi 1,67 sareng lénsa bifocal, lensa progresif sareng lénsa polikarbonat. Perusahaan ogé ngembangkeun sababaraha 1.56 sareng 1.61 lénsa fotokromik, sapertos visi tunggal, visi bifocal, flat-top, round-top, blend-top, progresif (panjang & pondok) sareng seueur deui. Sadaya lénsa tiasa dihasilkeun dina réngsé sareng semi-bérés.

Kingway

Perusahaan ogé supllies lensa RX, produk populér anyar industri optik kusabab paménta anu hébat pikeun desain khusus. Kami ogé ngahasilkeun lénsa achromatopsia (buta warna) sareng lénsa panyalindungan supir.

Lénsa sareng pigura urang dijual di dunya sareng gaduh reputasi hadé dina sadaya pasar luar negeri na.

Wisata Pabrik

factory1
factory4
factory2
factory5
factory3
factory6