Warta

  • Kacamata meungpeuk biru, naha anjeun kedah nganggo?
    waktos pos: Nov-16-2022

    Jalma sering naroskeun naha aranjeunna kedah ngagem sapasang kacamata biru-blocking pikeun ngajagi panonna nalika ningali komputer, pad atanapi telepon sélulérna.Naha laser myopia leres saatos operasi kedah nganggo kacamata anti sinar biru pikeun ngajagaan panon?Pikeun ngajawab q ...Maca deui»

  • Kalayan kacamata multifokal kutang, anjeun kedah terang ieu!
    waktos pos: Oct-17-2022

    Lénsa progresif, ngarujuk kana lénsa multi-fokal, seueur dianggo di Éropa sareng Amérika Serikat, tapi parantos janten populer di Cina dina 10 taun ka pengker.Hayu urang tingali gambar kacamata multifokal kutang.Kiwari, loba ...Maca deui»

  • Pilihan saluran lénsa kutang
    waktos pos: Oct-10-2022

    Laju popularitas pilem progresif di daérah maju sapertos Éropa sareng Amérika Serikat parantos langkung ti 70%, sareng pilem progresif ngiringan 30% tina volume penjualan, kalayan penjualan taunan sakitar 500 juta.Tapi, film progresif kirang ti 3% populer di ...Maca deui»

  • Tilu bahan utama lénsa optik
    waktos pos: Oct-03-2022

    Tilu bahan utama lénsa optik: naon bédana khusus sareng kaunggulan sareng kalemahan tina tilu lénsa optik populér.Pas gelas pangaweruh lénsa, kami ngenalkeun jenis fungsi lénsa, nu particularity tina bahan rada ...Maca deui»

  • Garasi dasar lensa khusus
    waktos pos: Sep-26-2022

    Lensa custom garasi disebut sapotong garasi, set produksi.Lensa ngaropéa garasi ngarujuk kana produk anu henteu tiasa dipendakan ku suplai potongan anu tos aya sareng dianggo pikeun nyumponan kabutuhan khusus.Lensa jenis ieu béda ti lensa konvensional biasa, ...Maca deui»

  • Pamahaman Gancang - Kumaha mésér lénsa ngarobah warna
    waktos pos: Sep-17-2022

    Lénsa anu robih warna janten beuki populer sabab henteu ngan ukur nyayogikeun panyalindungan UV, tapi ogé cocog pikeun ngagem sapopoé.Titik anu paling penting nyaéta pikeun nyumponan kabutuhan kelompok jalma anu béda, sapertos presbyopia, myopia, cahaya datar sareng saterasna.Janten, h...Maca deui»

  • Kumaha carana milih lensa katuhu?
    waktos pos: Sep-10-2022

    Pilihan lensa tiasa dipertimbangkeun tina tilu aspék: bahan, fungsi sareng indéks réfraktif.bahan Bahan umum nyaéta: lénsa kaca, lénsa résin sareng lénsa PC Saran: ANAK aktip, tina pertimbangan kaamanan, pilihan pangsaéna tina lénsa résin atanapi lénsa PC ...Maca deui»

  • Pituduh pikeun nyirian lénsa optik
    waktos pos: Sep-03-2022

    Kalayan perbaikan kontinyu syarat kualitas konsumen, syarat kualitas jalma pikeun lénsa optik ogé laun ningkat, dina waktos anu sami, syarat dunya pikeun lénsa optik ogé beuki ketat.Kumaha ngaidentipikasi tanda kualitasna ...Maca deui»

  • Tutorial pamilihan pigura eunteung
    waktos pos: Aug-25-2022

    1, milih pigura katuhu Ieu salah paham kognitif umum, teu mahal kualitas pigura téh alus, sarta pigura teu mirah teu barang alus.Boga pamahaman tangtu bahan, rupa-rupa merek pigura mirah ogé bisa dibeuli kalawan kualitas alus.Sabab...Maca deui»

  • Kumaha anjeun milih sapasang pigura anu cocog sareng anjeun
    waktos pos: Aug-18-2022

    Pikeun réréncangan anu rabun, unggal anjeun angkat ka toko kacamata pikeun milih pigura gelas mangrupikeun masalah nyeri sirah, sesah milih sapasang gelas anu cocog pikeun dirina, anu ayeuna ngajarkeun anjeun kumaha milih sapasang gelas anu cocog pikeun aranjeunna. pigura sorangan.Lengkah 1: Ch...Maca deui»

  • Kumaha carana milih indéks réfraktif lénsa?
    waktos pos: Aug-08-2022

    Ayeuna, seueur jalma anu yakin yén gelas anu langkung mahal, langkung saé!Pikeun nangkep psikologi konsumen ieu, toko optik mindeng ngagunakeun indéks réfraktif salaku titik jual pikeun ngaronjatkeun harga gelas guna ménta kauntungan ékonomi nu leuwih luhur.Nu leuwih luhur ...Maca deui»

  • Naon bahan pangalusna pikeun pigura?Artikel ieu ngajarkeun anjeun milih
    waktos pos: Jul-11-2022

    Nalika anjeun milih pigura kacamata, anjeun ukur terang milih gaya pigura kaca, tapi teu malire bahan pigura kaca?Tapi dina kanyataanana bahan pigura gambar leuwih penting batan gaya!Tulisan ieu ngajarkeun anjeun sakedap pikeun ngartos anu utama ...Maca deui»