Warta

  • Pos waktos: Dec-10-2020

    Bifocal Lénsa sareng dua bidang visi dipisahkeun ku garis. Umumna luhur ditunjuk pikeun jarak-visi atanapi komputer-jarak sareng handapeunna kanggo karya caket-caket sapertos maca. Dina lensa Bifocal, dua bidang visi sacara khusus dibédakeun ku garis anu katingali. Dasar rea ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-18-2020

    Pameran Optik Internasional 18 Wenzhou (WOF 2020) bakal diayakeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Wenzhou ti tanggal 18 Séptémber dugi ka 20 Séptémber 2020! Skala pameran ieu bakal ngahontal 30.200 méter pasagi luas tampilan, kalayan langkung ti 410 ko ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-26-2020

    SILMO2020, Paris International Optical and Optical Fair, ayeuna nuju dipesen! SILMO France International Optical Fair mangrupikeun acara paméran anu profesional sareng internasional anu kawéntar. Dimimitian di 1967 sareng gaduh sajarah langkung ti 50 taun. Kapangaruhan ku epidemi, taun ayeuna ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-26-2020

    Ti Januari dugi ka Juni 2020, total nilai impor sareng ékspor gelas Danyang nyaéta US $ 208 juta, panurunan sataun-on-taun 2,26%, nyatakeun 14,23% tina total nilai impor sareng ékspor Danyang. Diantarana, ékspor gelas US $ 189 juta, panurunan sataun ka taun 4,06%, ...Maca deui »