• Single Vision Lens
  • Semi Finished Lens
  • Optical Lens

    Lénsa optik

  • Optical Frame

    Bingkai optik

  • photochromic lenses

    lénsa fotokromik

  • Anti-Blue Ray lens

    Lénsa anti-Biru Ray

  • Multifocal Lens

    Lénsa Multifokal

  • Kingway
  • Kingway
  • Kingway

Diajar deui

Zhenjiang Kingway Optical Company mangrupikeun lénsa optik profesional sareng ngadamel pigura, anu didirikeun taun 2011 taun di china. Perusahaan ieu parantos nyatujuan standar ISO9001: 2000 sareng sertifikasi anu kadaptar. Kalayan taun pangalaman sareng usaha, urang ayeuna ngaraosan reputasi di pasar domestik sareng internasional.

Lénsa optik

Kadatangan Anyar