Datar Top 1,56 Photochromic Gray Cr39 lensa lensa AR Palapis AR

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Nomer Modél: 1.56
Warna Lénsa: Photogray / Brown
Pangaruh Visi: Top Top
Koridor: D28
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: NK55
Palapis: HC, HMC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket kantong jero, karton kaluar, standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirundingkeun

Datar Top 1,56 Photochromic Gray Cr39 lensa lensa AR Palapis AR

Indéks Panjang Koridor Photochromic Diaméterna
1,56 D28 Abu / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi husus Pangiriman Palapis
38 1.20 0,97 HC, palapis HMC / AR

1) Bifocal sekering anu paling populér ayeuna gaduh bentuk D caket bagéan anu diputer 90 derajat sahingga bagian datar tina "D" nyanghareup ka luhur. Kusabab kitu, bifokal D-seg ogé disebat "bifokal luhur-luhur" (FT) atanapi "lempeng-luhur" (ST).

2) Ieu mangrupikeun lensa bifocal ruas D. Éta ngagaduhan manpaat yén pusat optik bagian visi caket caket lensa nyaéta bagian tina daérah bacaan anu masihan visi anu pangsaéna, aya dina bagian luhur bagian bacaan. Ogé bagian paling lega di daérah bacaan nyaéta sahandapeun garis pamisah, sareng mangrupikeun bagian tina lénsa anu anggo ku anu nganggo.

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating
Photogray1

Kinerja Warna Pinunjul ..

1. Laju gancang ganti, tina bodas janten poék sareng sabalikna.

2. Sampurna jelas di jero rohangan sareng wengi, adaptasi spontan ka kondisi lampu anu beda-beda.

3. Warna anu jero pisan saatos robih, warna anu pangjerona tiasa dugi ka 75 ~ 85%.

4. konsistén warna anu saé sateuacan sareng saatos robih.

Aman lénsa PC.

Nalika kaamanan panon janten perhatian, lénsa polycarbonate biasana mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun kacamata anjeun.

Duanana lensa polikarbonat sareng Trivex langkung ipis sareng langkung hampang tibatan lensa plastik biasa. Éta ogé nawiskeun panangtayungan 100 persén tina sinar UV anu ngabahayakeun panonpoé sareng dugi ka 10 kali langkung tahan dampak tibatan lensa plastik atanapi gelas.

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses2

Kombinasi ieu kanyamanan ringan, perlindungan UV sareng résistansi dampak ogé ngajantenkeun lénsa ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun gelas barudak.

Coating1

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali