Bodas 1.499 Indéks Lénsa Bifocal Luhur Tanpa Bahan Palapis CR39

White 1.499 Index Flat Top Bifocal Lenses Without Coating CR39 Material

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: 1.499
Warna Lénsa: Jelas, Jelas
Pangaruh Visi: Top Top
Koridor: D28
Ngaran mérek: kingway
Sertipikat: CE / ISO
Bahan Lénsa: CR39
Palapis: UC, HC, HMC
Diaméterna: 70mm


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit Pasangan
Ukuran paket tunggal 50X45X45 cm
Beurat kotor tunggal Ngeunaan 22kgs
Jenis Paket Batin: amplop; Luar: Karton; standar ékspor atanapi kana desain anjeun
Waktos prosés Kuantitas (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dinten
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirundingkeun

1.61 / 1,67 koréksi langkung pondok koridor 12 + 2mm lénsa optik

Indéks réfraktif Panjang Koridor Palapis Nilai Abbe
1,499 D25 UC, HC, HMC  57
Gravitasi husus Pangiriman Monomer Rentang Kakuatan
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00 Tambihan: + 1.00 ~ + 3.00
Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating

Fitur.
1) Bifocal sekering anu paling populér ayeuna gaduh bentuk D caket bagéan anu diputer 90 derajat sahingga bagian datar tina "D" nyanghareup ka luhur. Kusabab kitu, bifokal D-seg ogé disebat "bifokal luhur-luhur" (FT) atanapi "lempeng-luhur" (ST).

2) Ieu mangrupikeun lensa bifocal ruas D. Éta ngagaduhan manpaat yén pusat optik bagian visi caket caket lensa nyaéta bagian tina daérah bacaan anu masihan visi anu pangsaéna, aya dina bagian luhur bagian bacaan. Ogé bagian paling lega di daérah bacaan nyaéta sahandapeun garis pamisah, sareng mangrupikeun bagian tina lénsa anu anggo ku anu nganggo.

Kaunggulan Lensa Top Top.

1) Ieu mangrupikeun jinis lénsa anu merenah pisan anu ngamungkinkeun anu ngagem fokus dina objék duanana dina jarak anu caket sareng jarak anu jauh ngalangkungan hiji lensa.

2) Jinis lénsa ieu dirancang pikeun ngamungkinkeun ningali objék dina jarak, dina jarak anu caket sareng jarak antara kalayan parobahan kakuatan anu sami pikeun unggal jarak.

Flat top
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2

Palapis AR.
--HC (palapis keras): Pikeun ngajagaan lénsa anu henteu nganggo lapisan tina résistansi goresan
--HMC (lapisan multi coated / palapis AR): Ngajaga lensa sacara épéktip tina réfléksi, ningkatkeun fungsional sareng amal visi anjeun
--SHMC (palapis super hidrofobik): Sangkan lénsa tahan cai, antistatik, anti dieunakeun sareng tahan minyak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali