Stan SILMO di Pameran Optik Internasional Paris taun 2020

SILMO2020, Paris International Optical and Optical Fair, ayeuna nuju dipesen! SILMO France International Optical Fair mangrupikeun acara paméran anu profesional sareng internasional anu kawéntar. Dimimitian di 1967 sareng gaduh sajarah langkung ti 50 taun. Kapangaruhan ku epidemi, Pameran Optik Internasional Perancis taun ayeuna bakal janten salah sahiji paméran optik pangpentingna di Éropa. Komite Pangatur Perancis sareng Asosiasi Optik Cina bakal koordinasi pikeun nyayogikeun anjeun jaminan lengkep pikeun dana partisipasi perusahaan anjeun.

1

<This exhibition information>

Waktos paméran: 2 dugi ka 5 Oktober 2020

Tempat: Perancis-Paris-PARIS NORD VILLEPINTE Pavilion

Pangatur: COMEXPOSIUM, Grup Pameran Perancis Gaomei Aibo

2020 Sarat Pameran Hong Kong Kabijakan Anyar   

Pameran Optik Hong Kong diayakeun ku Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong. Éta mangrupikeun salah sahiji platform bisnis optoelektronik anu terkenal di Asia sareng salah sahiji pameran optik panggedéna di Asia. Éta parantos diayakeun salami 27 sési dugi ka ayeuna, sareng masing-masing sési teras-terasan ngahontal hasil anu saé, sareng terus-terusan narékahan pikeun kaunggulan sareng nampilkeun pencapaian énggal, anu salajengna ngahijikeun jabatanana salaku acara kacamata anu soca di Asia. <Subsidy New Deal! ! ! >

 

Pamaréntah Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong nembé ngumumkeun rencana pembiayaan pangénggalna, sareng ningkatkeun subsidi dumasar kana rencana pembiayaan anu diumumkeun dina 21 Pébruari: unggal stan tiasa nampi 50% subsidi, kalayan harga 10.000 dolar Hong Kong. (Maksimumna 10 bilik atanapi 100.000 dolar Hong Kong).


    Hasilna, tenggat waktos pendaptaran parantos diperpanjang dugi ka 3 Juli 2020. Upami anjeun resep ngadaptar perusahaan, punten ngadamel reservasi gancang-gancang.