Kacamata Kota Danyang kota dagang data asing ti Januari dugi ka Juni 2020

Ti Januari dugi ka Juni 2020, total nilai impor sareng ékspor gelas Danyang nyaéta US $ 208 juta, panurunan sataun-on-taun 2,26%, nyatakeun 14,23% tina total nilai impor sareng ékspor Danyang. Diantarana, ékspor gelas US $ 189 juta, panurunan sataun ka taun 4,06%, nyatakeun 14,26% tina total nilai ékspor Danyang; impor gelas US $ 19 juta, paningkatan sataun 26 taun 26,26%, nyatakeun 13,86% tina total nilai impor Danyang.

(Sumber data: Kantor Pabean Zhenjiang di Danyang)

[Data] Kaayaan impor sareng ékspor produk kacamata nasional dumasar kana rupa-rupa ti Januari dugi ka Juni 2020

Ti Januari dugi ka Juni 2020, Cina ngekspor produk kacamata (teu kaasup instrumen sareng alat) ngahontal US $ 2,4 milyar, panurunan sataun-ka-taun 13,95%. Tina analisis katégori produk kacamata: ékspor kacamata, kacamata maca sareng lensa optik sanésna $ 1,451 milyar, panurunan sataun ka taun 5,24%, nyatakeun 60,47% tina total (diantarana ékspor kacamata aya US $ 548 juta, panurunan sataun ka taun 34,81%, nyatakeun 22,84% tina total); Ékspor pigura mangrupikeun US $ 427 juta, panurunan sataun ka taun 30,98%, nyatakeun 17,78% tina total; ékspor lénsa tontonan nyaéta $ 461 juta, panurunan sataun ka taun 15,79%, nyatakeun 19,19% tina total.

Ti Januari dugi ka Juni 2020, Cina ngimpor produk kacamata (teu kaasup instrumen sareng alat) nyaéta $ 574 juta, panurunan sataun-ka-taun 13,70%. Nganalisis tina kategori produk kacamata: impor kacamata hideung, kacamata maca sareng lensa sanésna US $ 166 juta, panurunan sataun ka taun 19,45%, nyatakeun 28,96% tina total;

Impor pigura tontonan nyaéta US $ 58 juta, panurunan sataun ka taun 32,25%, nyatakeun 10,11% tina total; impor lénsa tontonan sareng kosongna nyaéta $ 170 juta, panurunan sataun ka taun 5,13%, nyatakeun 29,59% tina total; Lénsa kontak kornea mangrupikeun US $ 166 juta, panurunan sataun ka taun 1,28%, Akuntansi 28,91% tina total.


Pos waktos: Aug-26-2020