2020 Séptémber Wenzhou International Optical Fair

2020 September Wenzhou International Optical Fair

Pameran Optik Internasional 18 Wenzhou (WOF 2020) bakal diayakeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Wenzhou ti tanggal 18 Séptémber dugi ka 20 Séptémber 2020!

Skala paméran ieu bakal dugi ka 30.200 méter pasagi luas tampilan, kalayan langkung ti 410 perusahaan ti Guangzhou sareng Shenzhen di Guangdong, Xiamen di Fujian, Danyang di Jiangsu, Xinhe di Hebei, Yujiang di Jiangxi, Rongchang di Chongqing, Cangxi di Sichuan, Linhai sareng Yuhuan di Zhejiang, sareng Ouhai di Wenzhou. Klaster industri kacamata nasional sapertos Ruian sareng Ruian ngariung, sareng perusahaan ti Shanghai, Shaanxi, Ningbo, Zhejiang, Foshan, Guangdong sareng tempat-tempat sanés ngiringan dukungan.

Paméran kalebet pigura optik, kacamata hideung, kacamata olahraga, kacamata barudak, kacamata maca, lénsa sareng kosong, bungkus gelas, bahan baku sareng asesoris tambahan, alat khusus, alat-alat manufaktur, alat-alat optometri sareng alat-alat, lénsa kontak sareng produk perawatan, Kacamata pelapis gelas sareng bahan, jst. Situs paméran ogé nyetél daérah tampilan pikeun désainer eyewear Cina sareng asing, area tampilan pikeun kacamata sareng kacamata pelindung, area kaca spion langsung, sareng area layanan audién pikeun nyiptakeun kontak bisnis sareng platform bursa inpormasi pikeun industri kacamata.

Saatos mangtaun-taun industri présipitasi, Wenzhou International Optical Fair parantos ngempelkeun seueur data anu mésér profesional, data toko optik, data perusahaan ranté nasional, sareng ngumpulkeun data ageung pembeli dina industri optik nasional. Wenzhou International Optical Fair bakal nganggo telepon, pesen téks, email, sareng iklan luar ruangan. , Iklan online, promosi média sareng saluran sanésna pikeun ngahontal palanggan sareng nyayogikeun peserta pameran anu cocog bisnis paling akurat.

Désainer asli sareng mérek ti Italia, Jérman, Kanada, sareng sajabana ngiringan ngiringan éta. Saatos skrining ketat, produk desain aslina anu pangsaéna anu cocog sareng paméran paméran dipilih pikeun nyiptakeun salametan visual tingkat internasional.


Waktos Post: Sep-18-2020